Palvelut

Tatuoinnit

Tatuointien ikäraja on 18 vuotta. Ajanvaraus vain paikanpäällä. Ajanvarauksen yhteydessä veloitamme varausmaksun 50 €. Varausmaksua ei palauteta mikäli aika perutaan kokonaan. Aikaa voi siirtää, mutta kuitenkin viimeistään edellisenä päivänä.

Tatuointi suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Suunnitellessa huomioimme asiakkaan toiveet, tatuoinnin koon sekä sijainnin. 

Tatuointien tekoon käytämme kertakäyttöisiä, steriloituja neuloja. Värit ovat vegaanisia ja EU-hyväksyttyjä. Työpiste putsataan ja suojataan ennen jokaista asiakasta

Ennen tatuoimista nuku ja syö hyvin. Älä tule kipeänä. Ihon tulee olla tatuointikohdasta terve ja puhdas.

Tatuoinnin hoito-ohje

  • Poista kelmu 1-3 tunnin kuluttua tai haavakalvo viimeistään 3 päivän kuluttua. Poista haavakalvo aiemmin, jos kalvon alle kertyy kudosnestettä, kalvo alkaa ärsyttää ihoa tai kalvo repsottaa niin, että kalvon alle pääsee likaa tai esim. suihkuvettä.

  • Pese haalealla vedellä varovaisesti ja taputtele kuivaksi puhtaalla pyyhkeellä. Älä hankaa!

  • Rasvaa ohuelti Easytattoo- / Bepanthen-voiteella 3-5 kertaa päivässä tarpeen mukaan. Liika rasvaus ei ole hyvästä.

  • Yöksi voi tarpeen mukaan laittaa kelmun

  • Paranemisaika on 1-4 viikkoa riippuen tatuoinnin koosta ja sijainnista

  • Vältä saunomista, hikoilua, uintia ja muuta liottamista paranemisaikana

  • Aurinkoa ja solariumia tulee välttää ensimmäisen kuukauden ajan ja jatkossakin suositeltavaa käyttää korkeaa suojakerrointa etteivät värit pääse haalistumaan

  • Paranemisaikana ilmenee kutinaa. Älä raavi! Pieni läpsyttely on sallittua.

Lävistykset

Lävistysten ikäraja on 16 vuotta, huoltajan läsnäollessa 14 vuotta. 

Poikkeuksena nänni ja microdermal 18 vuotta sekä korvanlehti 7 vuotta huoltajan läsnäollessa. Ajanvaraus nettiajanvarauksen kautta.

Lävistyksien tekoon käytämme asianmukaisesti steriloituja välineitä. Neulat ovat kertakäyttöisiä ja steriilejä. Emme tee lävistyksiä "ampumalla". Ensikoruina käytämme steriloituja titaanikoruja. Emme tee lävistyksiä asiakkaiden omilla koruilla. Asiakaspaikka ja työtasot putsataan asianmukaisesti jokaisen asiakkaan jälkeen. 

Ennen lävistystä nuku ja syö hyvin. Älä tule kipeänä. Lävistysalueen tulee olla terve ja puhdas.

Lävistyksen hoito-ohjeet

Huuhtele lävistystä 5 min. juoksevan veden alla kahdesti päivässä sekä hikoilun jälkeen.
Vältä saunaa ja uimista.
Älä käytä kosmetiikkatuotteita (meikki, hajuvesi, hiuslakka, kosteusvoiteet..) lävistyksen alueelle.
Desinfiointiainetta ei saa käyttää lävistykseen, koska se kuivattaa ihoa ja hidastaa paranemista sekä lisää uloskasvun riskiä. Keittosuolaliuosta voi käyttää apuna paranemisaikana (Easy Piercing Saline solution).
Kiristä palloja tarvittaessa. Vältä turhaa korun liikuttelua. Korua ei saa poistaa paranemisaikana. Muista pestä kädet hyvin aina ennen kuin kosket lävistystä!
Käytä väljiä vaatteita lävistysalueella ja vaihda lakanat säännöllisesti.

Suun alueen lävistyksiin suosittelemme siihen tarkoitettua suuvettä (Easy Piercing Mouthwash). Hammasharja on hyvä vaihtaa uuteen. Vältä voimakkaasti maustettuja ruokia. Tupakointia ja limakalvokosketuksia muiden kanssa tulee välttää. Purskuttele vedellä aina ruokailun ja tupakoinnin jälkeen. Turvotukseen ja särkyyn auttaa jää, kylmä vesi ja särkylääke.

Microdermalin ankkuroitumisaika on n. 2 kk. Suojaa koru tarvittaessa (nukkumisen, harrastusten yms. ajaksi) esim. laastarilla.

Lävistysten paranemisajat:

Korvalehti n. 1 kk
Helix, Conch 3-6 kk
Snug, Daith, Industrial, Rook, Tragus 6-12 kk
Kieli, Kielipurje, Frowny, Smiley n. 1 kk
Kulma, Bridge 2-3
Labret, Vertical labret, Madonna/Monroe, Medusa, Jestrum 2-3 kk
Napa 6-12 kk
Nenänsivu 2-3 kk
Septum 1-3 kk
Nänni 3-6 kk
Microdermal 2 kk